Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 31 d’octubre del 2018

'Three Thousand Years of Longing'.


El nou film de George Miller s’anomena ‘Three Thousand Years of Longing’. Es tracte d’un projecte escrit pel propi Miller,amb la idea de rodar-la personalment. De moment es presentarà en el American Film Market -això si abans no la compra algú-, perquè ara està en mans de la agencia CAA. Andreas Wiseman, de Deadline Hollywood Daily, ha avançat que el film se l’estan rifant, el qual les ventes internacionals està gestionant Filmnation (‘Arrival’ i ‘Suspiria’).

De fet del film tant sols es sap el títol i que es tracte d’una èpica romàntica “que no s’assembla res al que hagi fet abans el director”, i programada per començar rodatge el pròxim any.

-Primera actualització: THR apunta dos nous detalls. Es una èpica romàntica amb geni màgic pel mig. El seu títol alternatiu és Djinn.

-Segona actualització: Idris Elba i Tilda Swinton es sumen al projecte. No hi ha res oficial fins que es tanquin els serrells econòmics però l’estant venent amb els seus noms.

*Sobre les seqüeles de ‘Fury Road’. Miller en aquests moments esta en disputes legals amb Warner i de moment sembla que la situació no ha canviat. Però sense anar més lluny, l’estudi no tanca la porta a continuar la franquícia, d’acord amb l’última informació del mitja estatunidenc.

Des de DHD.    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada