Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 23 d’octubre del 2018

'The Naked Gun 4'.



David Zucker encarregat de la quarta entrega de ‘The Naked Gun’ o com és va conèixer aquí ‘Agárralo Como Puedas’, diu que esta en estat de preproducció per a la Paramount Pictures, la qual ja ha rebut un primer esborrany de guió –que els hi ha agradat, segons Zucker- i han demanat un segon esborrany. Guió a càrrec de els seus dos guionistes originals, Zucker i Pat Proft, conjuntament amb Mike McManus (col·laborador de Zucker i guionista de ‘Jane Austen’s Mafia!’ o ‘Mafia: ¡Estafa como Puedas!’).

Zucker dona detalls del argument, que gira al voltant del fill de Frank Drebin (Leslie Nielsen), i amb actuals pel·lícules d’espia en la ment. I es una missió de venjança: “Un malvat criminal rus mata a Frank Drebin, com a part d’un pla per a matar a tots els Drebin de la guia de telèfons, així que el seu fill i l’esposa viuda (Priscilla Presley) passen a un programa de protecció de testimonis. Resulta, sense anar més lluny, que la CIA vol fer servir el fill d’esquer, per acabar amb el mafiós”. I aquí comença una parodia de ‘Mission: Impossible’, ‘James Bond’ i la franquícia ‘Bourne’.

Pel que fa al càsting encara esta força més preliminar. “Estem pensant, potser, en Bill Hader (Richie Tozier a 'It-Chapter 2'). Crec que es meravellós”, apunta Zucker, qui està força segur de que “aquets cop utilitzarem a un còmic; no te que ser un actor dramàtic com ho era Leslie”.

Fa uns anys Paramount va donar llum verda a una quarta entrega, en aquella ocasió protagonitzada per Ed Helms, amb guió de Thomas Lennon i R. Ben Garant (‘Reno 911’), de la que no s’ha sabut res més.

Des de LWL.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada