Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 20 d’octubre del 2018

'Arkansas'.


Des de Variety ens informen del film debut de l’actor Clark Duke, ‘Arkansas’ que tindrà com a duo protagonista a Liam Hemsworth i Vince Vaughn. Duke a part de debutar en la direcció amb aquest film, també n’escriurà el guió i formarà part del repartiment.

Hemsworth i Duke seran dos narcotraficants principiants a la màfia del sur dels Estats Units, que viuen i treballen a les ordres del Rei de les drogues a Arkansas, interpretat per Vaughn, a qui mai han conegut.

Els productors del film seran: Patrick Hibler, Jeff Rice, Martin Sprock i Storyboard Media. David Gilbery i Charles Dorfman finançaran el filma traves de Media Finance Capital i seran productors executius juntament amb la Fundació Hercules Film, que també co-finançarà el film.

Com a productors executius també hi participaran: Rhea Films Paris Kasidokostas-Latsis, Terry Dougas i Jean-Luc De Fanti, Don Kee Productions Jason Allison, Michael S. Smith i Franchesca Lantz, Andre Relis, Elisabeth Costa de Beauregard and Phil Kim.

VMI Worldwide serà l’encarregat de buscar distribuïdora en el pròxim American Film Market, que es celebrarà a Santa Monica, California, a partir del pròxim 31 d’Octubre, conjuntament amb Storyboard Media.

‘Arkansas’ per ara no compte amb data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada