Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 21 d’octubre del 2018

'Chilling Adventures of Sabrina'.

Ja tenim el tràiler subtitulat en castellà de ‘Chilling Adventures of Sabrina’, la nova versió del popular personatge dels còmics de Archie, que deixa enrere la versió de sitcom dels 90 per donar-li unes dosis de terror basant-se en l’enfocament obscur que porta temps donant-li el guionista Roberto Aguirre-Sacasa (‘Glee’, ‘Riverdale’) des de l’any 2014 en les seves pàgines de paper. La setmana que ve s’estrena com no a Netflix, que ha fet del terror juvenil una de les seves grans apostes, començant pel èxit que va suposar l’estrena l’any 2016 de ‘Stranger Things’. Des de fa uns dies esta disponible en el seu catàleg ‘The Haunting of Hill House’ (un drama enfocat a explorar temes profunds sobre la mort), pròximament també arribaran altres sèries, com ara l’adaptació del còmic ‘Locke & Key’, però la següent en la llista és ‘Chilling Adventures of Sabrina’.

Sabrina Spellman, aquest cop interpretada per l’actriu Kiernan Shipka (‘Mad Men’), una mig bruixa/mig mortal a punt de fer 16 anys que s’enfrontarà a una difícil decisió, escollir entre el món de les bruixes de la seva família (les seves ties Zelda i Hillda, interpretades per Miranda otto i Lucy Davis) i el món humà dels seus amics.

La sèrie, te programades dues temporades, i estarà inspirada pels clàssics de terror com ara ‘Rosemary’s Baby’ o ‘The Exorcist’, segons el seu creador.

A continuació tràiler i cartell...

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada