Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 11 d’octubre del 2018

'Kraven'.


Tenim nova informació sobre el projecte de ‘Kraven’, en un principi una de les pel·lícules de Sony fora del UCM –Quan em refereixo a pel·lícules de Sony fora del UCM, vull dir dels drets que tenen del univers de Spider-Man, ja que n’han cedit a Marvel perquè pogués utilitzar a Peter Parker/Spider-Man dins del UCM-.

Richard Wenk, guionista del film, va parlar per Discussing Film revelant coses, com ara que podríem veure a Spider-Man en la pel·lícula de ‘Kraven’ o també que podria tenir influencies del famós arc ‘La Última Cacería de Kraven’. Però a més a més, també va parlar sobre un possible director per a dirigir el spin-off.

Quan li van preguntar a Wenk si Antonie Fuqua, amb el que va treballar a ‘The Equalizer’ i ‘The Equalizer 2’, es una possibilitat per encarregar-se del projecte, i va respondre:

“Això es un Si inequívoc. Antonie no és nomes un gran director i un dels millors directors del negoci, sinó també amic meu i treballem molt bé junts. Així que tinc la seva atenció i decidirà basant-se en el guió. Però si, crec que puc parlar per mi i Sony dient que seria un gran cop tenir a Antonie a bord d’aquest projecte”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada