Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de novembre del 2018

'Rebecca'.

Working Title ha anunciat avui que prepara una nova versió de ‘Rebecca’, relat escrit per Daphne Du Maurier, que veurà la llum a Netflix. En el mateix comunicat ha donat els noms de la gent implicada en el projecte.

El film estarà dirigit per Ben Wheatley, segons informació del Screen Daily, amb un guió adaptat de Jane Goldman (col·laboradora de Matthew Vaughn, showrunner de la precuela de ‘Game of Thrones’ –va ser la responsable de adaptar ‘The Woman in Black’ o ‘The Limehouse Golem’-) i estarà protagonitzada per Lily James i Armie Hammer.

Lily James donarà vida a la protagonista femenina i narradora del llibre original de Du Maurier, la segona senyora De Winter, una jove vergonyosa que contrau matrimoni amb l’adinerat anglès George Fortescue Maximilian “Maxim” De Winter (Hammer) i comença un duríssim enfrontament psicològic amb la cuidadora de la casa, la senyora Danvers, devota de la primera esposa de De Winter, difunta Rebecca, un fantasma que planeja per cada una de les pàgines de la novel·la i la seva adaptació cinematogràfica més destacada, la que realitzes Alfred Hitchcock l’any 1940 amb Joan Fontaine i Laurence Olivier.

          

Queda tant sols per escollir qui serà la Sra. Winters –un aper difícil, interpretat en el seu dia per Judith Anderson-, però segur que coneixent a la gent implicada trobaran algú a l’alçada.

Produeixen Tim Beavan i Eric Fellner.

Des de Screen Daily.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada