Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 de novembre del 2018

‘Hold Back the Stars’.


Des de Deadline ens informen de que el director i guionista Mike Cahill ‘I Origins’ i ‘Another Earth’, torna a la ciència ficció amb ‘Hold Back the Stars’. En aquesta ocasió no actuarà com a guionista, sinó que aquesta feina recau a aquest cop a Christy Hall que adapta la novel·la homònima de Katie Khan ‘Hold Back the Stars’.

El projecte ja te a la seva parella protagonista, John Boyega (‘Star Wars: Episode VII –The Force Awakens’, ‘‘Star Wars: Episode VIII- The Last Jedi’ and ‘Star Wars- Episode IX’ en producció), i Letitia Wright (‘Black Panther’, ‘Black Mirror’), que donaran vida a una parella que queda flotant a la deriva en el espai i, amb tant sols 90 minuts d’oxigen per davant, tractaran de fer el possible per sobreviure mentre recorden la seva pròpia relació i el conflicte que els va dur a sortir de la Terra a la que ara voldrien tornar.

Però abans d’això, el més immediat que veurem de Cahill serà l’adaptació televisiva de Nightflyers, ciència ficció amb grans dosis de terror.

Veurem si la productora darrera del projecte, 21 Laps, de Shawn Levy, aconsegueix la finançament necessària per donar llum verda al projecte.

Des de Deadline.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada