Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de novembre del 2018

‘My Father’s Dragon’.

Nou projecte d’animació per a Netflix, i és que segons Deadline –que al principi de la noticia publica un llistat dels projectes animats de Netflix- la plataforma ha afegit aquest dimarts unes quantes més. Entre elles hi destaca ‘Maya y los Tres’, nou projecte de Jorge Gutiérrez, el responsable de ‘The Book of Life’ o ‘Kid Cosmic’, també sèrie, de la mà de Craig McCracken (‘The Powerpuff Girls’).

Però parlaré d’un projecte en concret, ‘My Father’s Dragon’, el que ha unit a la directora Irlandesa Nora Twomey i a la guionista nord-americana Meg LeFauve, o per altre banda el que suposa unir Cartoon Saloon i Disney. Twomey te en cartera ‘The Secret of  Kells’ i ‘The Breadwinner’. LeFauve ha escrit els guions de ‘Inside Out’ i ‘The Good Dinosaur’ per a Pixar Animation Studios.

          

Les dues juntes preparen l’adaptació de la sèrie de llibres infantils de Ruth Stiles Gannett, protagonitzats per un jove, Elmer Elemento, que fuig a l’illa Salvatge per rescatar a un nadó de drac. Va ser adaptada en forma d’anime l’any 1997 per Masami Hata.

          

Netflix ha posat data d’estrena per aquesta pel·lícula, any 2021.
Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada