Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de novembre del 2018

'Sonyverse'.

Sony en vista del èxit de ‘Venom’ i a l’espera de com funcionarà la pel·lícula ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, ha decidit tirar pel dret i continuar expandint el seu univers.

Bek Smith, guionista de ‘Zoo’ –la sèrie de terror/acció d’animals embogits de CBS- serà l’encarregada de crear un borrador centrat en el personatge de ‘Spider-Woman’.  Concretament una història generacional que seguirà la història de tres dones amb poders aràcnids, segons informa Deadline.

Una d’elles, sigui molt segurament, el personatge de Spider-Gwen (Gwen morta en l’univers tradicional de Spider-Man, però que segueix viva en un altre univers i posseeix els seus poders). Si seguim la línia dels còmics, és possible que les altres dues siguin Spider-Woman (que te nombroses versions, com es pot llegir aquí) i Silk (Cindy Moon, una jove que absorbeix els poder de la mateixa aranya que va picar a Peter Parker).

Per a la direcció s’està negociant amb Lauren Montgomery (‘Batman: Year One’ per a Warner/DC).



La producció està a càrrec de Amy Pascal i es molt provable que Phil Lord i Christopher Miller s’enacrreguin de produir.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada