Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de novembre del 2018

'Zombieland 2'.


Des de Variety, ens informen de que l’actriu Zoey Deutch (‘The Disaster Artist’, ‘The Politician’ Netflix series), s’ha incorporat al repartiment de ‘Zombieland 2’. On reprenen els seus rols: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin.

El director de la primera entrega Ruben Fleischer, torna a dirigir la seqüela, en la que comptarà amb el mateix equip de guionistes, Paul Wernick i Rhett Reese, els quals ja han treballat plegats en la pel·lícula de ‘Deadpool’ i ‘Deadpool 2’. Fleischer també ha dirigit ‘Venom’ per a l’estudi. Gavin Polone tornarà a exercir com a productor; i alhora els dos guionistes també seran productors executius.

‘Zombieland 2’ començarà la seva producció al mes de Gener de 2019 per estrenar-la al mes d’Octubre del mateix any, just quan es compleix el 10è aniversari de la primera pel·lícula. Lauren Abraham serà qui supervisarà el projecte per al estudi.

‘Zombieland 2’ succeirà en un món en que els mata zombies hauran de fer front a noves amenaces de zombies que han evolucionat respecte a la primera entrega, així com també trobaran pel camí a nous supervivents. De moment no es sap quin paper tindrà Zoey Deutch en aquesta seqüela.

‘Zombieland 2’, te fixada la data d’estrena per a USA pel pròxim 11 d’Octubre de 2019.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada