Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de novembre del 2018

'The Mandalorian'.

Ja fa un mes d’aquesta noticia i no l’he pogut escriure abans, així que si hi ha algú que encara no l’hagi llegit doncs la te a continuació –qualsevol novetat sobre aquesta sèrie l’aniré publicant-.

Disney estrenarà en la seva nova plataforma de streaming, una sèrie del univers Star Wars que està produïda per Jon Favreau (‘Iron Man’ i ‘Iron Man 2’).



Una publicación compartida de Jon Favreau (@jonfavreau) el

 ‘The Mandalorian’ –que es com es titularà la sèrie-, ens remet a la raça que pertany el caça-recompenses Boba Fett, mort durant els successos que van concloure la primera trilogia original de ‘Star Wars’, a ‘Star Wars: Episode VI –Return of the Jedi’. Ara, “un altre guerrer emergeix en l’univers Star Wars. Seguim”, indica Jon Favreau –productor executiu i director d’alguns episodis, començant pel primer-, “Les aventures d’un pistoler en els llunyans confins de la Galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República”.

En l’actualització de la noticia, Lucasfilm va publicar una nota a la premsa amb els següents detalls:

*La sèrie durà per títol ‘The Mandalorian’ sense apèndix en el títol.

*El primer episodi finalment no estarà dirigit per Favreau –com deia en unes línies anteriors-, sinó que serà el debut a imatge real, el director de la sèrie d’animació ‘Star Wars: The Clone Wars’ i ‘Star Wars Rebels’, Dave Filoni.

*La resta d’episodis estaran dirigits per diferents directors, des de Deborah Chow (‘Jessica Jones’), Rick Famuyiwa (‘Dope’), Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’) i l’actriu Bryce Dallas Howard.

*La nota no ho diu, però segurament a part de produir, Favreau, tanqui la temporada.

A continuació la primera imatge...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada