Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de novembre del 2018

'The Secret Life of Pets 2'.

Ahir Illumination Entertaimnet va publicar el primer teaser tràiler de ‘The Secret Life of Pets 2’, la seqüela de la pel·lícula amb el mateix nom.

Repeteixen les mateixes veus de la primera entrega: Kevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress, Bobby Moynihan i Dana Carvey. Les noves veus per als personatges, que s’incorporen a aquesta segona entrega són: Harrison Ford, Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll i Pete Holmes.

A ‘The Secret Life of Pets 2’ serà una continuació del primer film estrenat l’any 2016, sobre les vides que duen les mascotes quan els seus amos no estan presents. El fundador i CEO Chris Meledandri, i la seva col·laboradora de sempre, Janet Healy, produiran aquesta seqüela. El guió està a càrrec de nou per a Brian Lynch (‘Minions’) i torna a estar dirigida per Chris Renaud (Saga ‘Despicable Me’ i ‘Dr. Seuss: The Lorax’).

‘The Secret Life of Pets’ va recaptar 875.457.937$ en la taquilla mundial, i és la pel·lícula de Illumination, que ha obtingut més beneficis envers el que va costar i la segona pel que fa a Universal Studios que més ha recaptat a USA.

El CEO de Illumination Entertaiment i Janet Healy, com he dit produiran el film, Chris Renaud dirigirà el film amb la co-direcció de Yarrow Cheney, amb guió de Brian Linch amb col·laboració de Cinco Paul i Ken Daurio.

‘The Secret Life of Pets 2’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 07 de Juny de 2019.

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada