Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de novembre del 2018

'Monster Hunter'.

L’actor Tony Jaa (‘Ong-Bak’ saga), ha compartit en el seu twitter via IGN la primera imatge de ‘Monster Hunter, l’adaptació del videojoc del mateix nom, que co-protagonitzarà amb Milla Jovovich.

‘Monster Hunter’ està produïda per Paul W.S. Anderson i Jeremy Bolt per a Impact Pictures, i també per Robert Kulzer i Martin Moszkowicz per a Constantain Film. Dennis Berardi, és el director dels efectes digitals del film, i també fa les labors de productor. El guió de ‘Monster Hunetr’ està a càrrec del propi Paul W.S. Anderson, qui també dirigeix el film. La fotografia principal va començar el passat mes d’octubre, a Àfrica del Sud i Namíbia. Constantain Film s’encarregarà de la distribució de la pel·lícula en els territoris de parla alemanya, Tencent Pictures ho farà a Xina i Toho Film a Japó. Sony Screen Gems distribuirà la pel·lícula a USA i Sony Pictures s’encarregarà de la distribució internacional a la resta del món.

La sèrie de videojocs Monster Hunter consisteix en un joc de rol, on els jugadors i els seus amics treballen junts per derrotar unes enormes besties, que viuen en un ecosistema que està viu. Des del primer títol de Monster Hunter, que va debutar ara fa 14 anys el 2004, la sèrie s’ha dedicat a crear una base de fans, i es va convertir en un gran èxit amb l’últim títol de la saga, ‘Monster Hunter: World’, arribant a vendre 10 milions d’unitats en tot el món, amb unes vendes acumulades a 20 d’Agost de 2018, de 49 milions d’unitats.

El film està protagonitzat per Tony Jaa (‘Ong-Bak’ saga), Ron Perlman (‘Drive’, ‘Hellboy’ el de Guillermo Del Toro), T.I. Harris (‘Ant-Man and The Wasp’), Diego Boneta (‘Luis Miguel’, ‘Rock of Ages’), Meagan Good (‘Code Black’) i Josh Helman (‘X-Men: Days of Future Past’). La trama es centra en el líder de la UN, d’un equip militar anomenat Artemis, paper interpretat per Jovovich, que es desplaça a un altre regne poblat per monstres. Allà es trobarà amb El Caçador (Jaa), i els dos formaran un equip per tancar el portal que evitaria que els monstres ataquessin la terra.

‘Monster Hunter’ es rodarà a Ciutat del Cap a Sud Àfrica. Els efectes especials del film estaran subministrats per Technicolor de Toronto propietat de Mr. X, qui ja va treballar en la franquícia Resident Evil, i el CEO Dennis Berardi serà el que aportarà el crèdit de ‘Monster Hunter’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada