Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 16 de desembre del 2018

'Us'.


Universal Pictures, ha publicat un nou cartell de la nova pel·lícula de Jordan Peele’s ‘Us’. Peele a anunciat al seu compte de twitter, el dia de l’estrena del primer tràiler que arribarà el dia de nadal. L’estrena del film està fixada per al proper 15 de Març de 2019.

El repartiment principal de la pel·lícula es el següent: Lupita Nyong’o (‘Black Panther’), Winston Duke (‘Black Panther’), Elisabeth Moss (‘The Handmaid’s Tale’) i Tim Heidecker (‘Ant-Man and The Wasp’), després s’hi ha unit: Shahadi Wright Joseph (‘Hairspray Live!’), Evan Alex (‘Mani’), Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon (‘Friends’) i Duke Nicholson.

L’argument és el següent: “Una mare (Nyong’o) i un pare (Winstone Duke) duen el seus fills a la seva casa de la platja esperant poder desconectar i relaxar-se amb els amics (incloent Elizabeth Moss). Però a mesura que la nit avança, la calma es converteix en tensió i caos, quan arriben alguns inesperats visitants”.

El film està escrit i dirigit per Peele, també en serà el productor a traves de la seva productora Monkeypaw Productions. La pel·lícula està produïda per Sean McKittrick, Jason Blum i Ian Cooper juntament amb Daniel Lupi seran els productors executius amb Monkeypaw Productions.

‘Us’, te fixada la data d’estrena com ja he dit, per al 15 de Març de 2019, aquí la podrem veure una setmana després, el 22 de Març.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada