Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 18 de març del 2019

'Agent Venom'.


Continuen els rumors sobre els plans que te Sony després de l’èxit de ‘Venom’ i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’. Després de l’inici de rodatge de ‘Morbius’ amb Jared Leto en el paper protagonista, i de la possible posada en marxa d’una pel·lícula de Kraven i de les ja anunciades seqüeles de ‘Venom’ i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, ara sorgeix un altre rumor, i no es altre que una sèrie live action de ‘Agent Venom’.

‘Agent Venom’ és l’alter ego de Flash Thompson, després de ser infectat per el simbionte Venom. Que a diferencia de Eddie Brock, Thompson aconsegueix controlar al paràsit i es converteix en l’antiheroi de caire militar.

Però no seria una noticia gaire rellevant, sinó fos perquè els rumors apuntarien a que l’actor Tony Revolori, Flash Thompson, a ‘Spider-Man: Homecoming’ i ‘Spider-Man: Far From Home’, seria el protagonista de la sèrie. Això implicaria que l’univers de Sony i l’univers de Marvel estarien connectats.

Recordem que fa alguna setmana (aprox), que va sorgir el rumor de que Sony estava renegociant l’acord que tenia amb Marvel Studios i volia a part d’ampliar el contracte de col·laboració per a tres films més de Spider-Man dins del MCU, volia poder utilitzar el Spider-man/Peter Parker –òbviament amb l’actor Tom Holland-, dins dels pròxims films que el podríem veure dins de l’argument de ‘Venom 2’, ‘Kraven’ o qui sap si en la ‘Morbius’ de Leto.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada