Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de març del 2019

'Hanna'.

Amazon Prime ha publicat el primer tràiler i cartell de la seva nova sèrie ‘Hanna’. Sèrie inspirada en el film de Joe Wright, del mateix títol, estrenada l’any 2011 i amb Saoirse Ronan com a protagonista. ‘Hanna’ és el seu film més interessant i estrany. Una pel·lícula d’acció que transita entre el thriller, el retrat adolescent i el conte infantil al voltant d’una nena entrenada per a ser una assassina letal.

Amazon Prime, rescata aquella història i la posa en mans de un dels seus guionistes originals, David Farr, que ha convertit aquesta història en una sèrie que s’estrenarà el pròxim 29 de Març.

Esme Creed-Miles interpreta la protagonista que haurà de fugir d’una despietada agent de la CIA (Mereille Enos) amb ajuda del seu pare i mestre (Joel Kinnaman). Un dels grans al·licients d’aquesta sèrie, es tornar a veure junts en la petita pantalla a Enos i Kinnaman, protagonistes de la versió nord-americana de ‘The Killing’, on es veia la química que existia entre els dos actors, tot i que aquí seran enemics.

A continuació el tràiler i el cartell...

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada