Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 5 de març del 2019

'Midsommar'.

La distribuïdora A24, ha publicat el primer tràiler de ‘Midsommar’, el nou film de Ari Aster, director a la vegada de ‘Hereditary’ (recomanable 100%), que torna al relat de terror escandinau, segons les seves pròpies paraules, i amb un repartiment encapçalat per Florence Pugh, amb una carrera ascendent.

Pugh i Jack Reynor –que després de participar a ‘Transformers: Age of Extinction’, està participant en bons projectes: Detroit, Free Fire, Sing Street i Strange Angel- interpreten una parella que viatge a Suècia (Hungría, en realitat, perquè ha estat l’escenari del rodatge), per a visitar el poble natal dels seus amics i participar en el llegendari Festival de Midsommar, que marca el solstici de l’estiu. Però sense anar més lluny, el que comença com un retir meravellós es converteix ràpidament en una competència cada cop més violenta i estranya a mans d’un culte pagà.

El resta del repartiment és el següent: Will Poulter, Vilhem Blomgren, William Jackson Harper, Ellora Torchia i Archie Madekwe.

A continuació tràiler i cartell...




‘Midsommar’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 09 d’Agost als USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada