Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2019

'Methusaleh'.


Des de DHD ens informen, de que Michael B. Jordan serà el protagonista de ‘Metushelah’, un thriller d’acció protagonitzat per l’home que du entre nosaltres els últims 400 anys sense envellir. Això no vol dir que sigui immortal: el seu cos es susceptible a rebre ferides incompatibles amb la vida, així que durant els últims quatre segles el protagonista d’aquesta història ha acumulat una experiència quasi sense límits gràcies als llibres i manuals de supervivència, que una amenaça no especificada en l’argument oficial l’obliga a fer-ne un bon us.

Jordan agafa el relleu del paper que estava en mans de Tom Cruise, en un projecte que fa força temps covant-se i que ha experimentat moltes variacions al llarg d’aquest anys. En resum: la primera noticia del projecte data del 2012 i va ser una creació original de James Watkins (director de ‘The Woman in Black’). En termes generals la premissa rea la mateixa però tenia un caire més bíblic (Matusalén va viure més de 900 anys, segons l’antic testament), fins fa dos anys, Tony Gilroy (Michael Clayton) es va encarregar de donar-li una perspectiva més contemporània, abans de caure en l’oblit fins ara.

L’últim director associat al projecte era Joachim Ronning, un dels directors de ‘Pirates of Caribean 5’, però no es sap si segueix lligat al projecte. De l’última revisió del guió s’està encarregant Zach Dean. Jordan s’encarregarà de produir el film arran d’un acord que uneix la seva productora Outlier amb Warner Bros.

Des de DHD.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada