Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2019

'The Eternals'.


Des de THR, ens informen de que Angelina Jolie podria estar en negociacions amb Marvel Studios per interpretar ha algun dels protagonistes en el pròxim film de ‘The Eternals’. En els últims cinc anys l’actriu s’ha dedicat més a posar-se darrera de les càmeres com a directora –Entre elles destaquen: ‘In The Land of Blood and Honey’, ‘Unbroken’ o la més recent ‘First They Killed My Father’-.

La informació que te THR al respecte no parlen de cap personatge en concret, però el personatge principal femení a ‘The Eternals’ és Sersi. En els còmics, Sersi es membre dels aparentment Immortals Eternals, els quals es van quedar a viure entre els mortals a la terra, -per més informació i més concreta, visita el canal del Youtuber StripMarvel, que ell ho explica millor qui són els Eternals-. Durant la dècada dels 90’s, a principis per ser més concrets, Sersi es va unir als Avengers i es va estar durant 4 anys.

‘The Eternals’ estarà dirigida per Chloe Zhao, amb un guió de Matthew i Ryan Firpo (‘Ruin’). En un principi els portagonistes del film serien els Eterns, Ikaris i Sersi.

Tota la informació des de THR.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada