Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2019

'Castle Rock season 2'.

Des de Hollywood Reporter ens informen de la segona temporada de ‘Castle Rock’, la sèrie produïda per J.J. Abrams i basada en les novel·les de Stephen king, sobre la ciutat que enllaça l’univers literari del escriptor de Maine.

La segona temporada basarà l’eix vertebral en la novel·la Misery, amb Lizzy Caplan (Master of Sex) com Annie Wilkes, recollint el testimoni de Kathy Bates.

Com va succeir en la primera temporada, la idea es la de partir d’una base estesa a la duració d’una temporada. En aquest cas, la segona temporada estarà centrada en la guerra subterrània que mantenen les dues comunitats i que acaba de esclatar amb l’arribada a la ciutat de Wilkes –infermera boja-.

L’enfrontament estarà protagonitzat per la família criminal dels Merrill, començant per Reginald Merrill, propietari de la botiga Emporium Galorium, a qui s’anomena molts cops a La Botiga i es coprotagonista del relat El Perro de la Polaroid. Estarà interpretat per Tim Robbins. Garret Hedlund interpretarà al seu nebot Ace Merrill i futur hereu del negoci.

En l’altre bàndol tindrem una comunitat de immigrants somalis (Yusra Warsama) encapçalats per una doctora, Nadia Omar, i pel seu germà Abdi (Abdi), responsable de posar en marxa un centre comunitari per arrelar a la seva gent en la ciutat on es troven, que no es Castelrock.

Queda per saber si algun actor de la primera temporada segueix.

Des de THR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada