Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 29 de març del 2019

‘Scary Stories To Tell In The Dark’.


‘Scary Stories To Tell In The Dark’ és el nou film de terror produït per Guillermo Del Toro. El film adapta els llibres de terror de Alvin Scwartz.

El film es una adaptació dels tres llibres, plens de petites històries de terror, que ja van espantar a tota una generació gràcies també a les il·lustracions de Stephen Gammell. André Ovredal dirigeix el film, amb un guió de Dan Hageman i Kevin Hageman en col·laboració amb Guillermo del Toro.

L’argument es el següent: “A l’Amèrica de 1968, s’acosta el canvi d’una nova dècada, però allunyat dels disturbis de les ciutats tenim el petit poble de Mill Valley, on durant genracions, l’ombra de la família Bellows ha crescut enormement. En la seva mansió a les afores de la ciutat, Sarah, una jove amb terribles secrets, va convertir la seva torturada vida en una sèrie d’històries de por, escrites en un llibre que ha transcendit en el temps, històries que poden tornar-se molt reals per a un grup d’adolescents quan descobreixin l’aterrador llibre de Sarah”.

Protagonitzen aquest film: Zoe Colletti (‘Annie’) i Michael Garza (‘Wayward Pines’), juntament amb Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Javier Botet i Natalie Ganzhorn.

A continuació els cartells i el primer tràiler publicat:





          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada