Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2019

'Annabelle Comes Home'.


El creador de l’univers de ‘The Conjuring’ ha publicat en el seu compte d’Instagram la primera fotografia del rodatge de la tercera entrega del spin-off ‘Annabelle’, ‘Anabelle Comes Home’.

Com ja havia comentat anteriorment, aquesta tercera entrega es centrarà de nou en la nina posseïda Annabelle, aquest cop ja sota la investigació de Ed i Lorraine Warren. McKenna Grace interpretarà a la filla del matrimoni Warren, Judy Warren, que serà atacada per la Annabelle juntament amb les dues mainaderes adolescents, després de que els Warren la portin a casa per afegir-la a la col·lecció d’objectes estranys que tenen en una habitació. Madison Iseman i Katie Sarife seran les dues mainaderes que jugaran amb Judy Warren.

Gary Dauberman, es qui està al darrera dels guions dels spin-off, però aquest cop es posarà davant de les càmeres, debutant amb ‘Annabelle Comes Home’. Dauberman també ha escrit ‘The Nun’, la qual es va estrenar el passat 07 de Setembre. També va escriure el guió del èxit de New Line ‘It’ i també ha col·laborat en l’escriptura de la seva seqüela, ‘It: Chapter two’.

‘Annabelle’ va estar dirigida per John R. Leonetti, la qual va recaptar 257M$ a nivell global havent costat 6,5M$, la segona entrega ‘Anabelle: Creation’ va estar dirigida per David F. Sandberg i va recaptar 306,5M$ a nivell global havent costat 15M$.

‘Annabelle Comes Home’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 28 de Juny d’aquest any.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada