Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 3 de març del 2019

'The Twilight Zone'.

Ja s’ha publicat el primer tràiler de la nova versió de la famosa sèrie ‘The Twilight Zone’, produïda en aquesta ocasió pel director Jordan Peele (‘Get Out’). Ara mateix un dels nous mestres del terror, te pendent d’estrena ‘Us’, les produccions de les sèries ‘Lovecraft Country’ per a HBO, ‘The Hunt’ per a Amazon (sobre caçadors de nazis dels 70, amb Al Pacino) i el reboot/seqüela de ‘Candyman’. La revista Rolling Stone li va dedicar un article, arran de la seva ascendent carrera.

I ara a més a més, li hem de sumar l’estrena el pròxim 1 d’Abril de ‘The Twilight Zone’ per al servei de CBS All Access de Estats Units (el mateix que te ‘Star Trek: Discovery’). La sèrie original, creada per Rod Serling en la seva primera adaptació entre els anys 1959-1964, després amb els anys van sorgir noves actualitzacions els anys 1995 i 2002 (amb Forrest Whitaker com a narrador) que van continuar el seu llegat d’antologia d’episodis auto conclusius on es trobaven històries de fantasia, terror o ciència ficció, a la vegada que s’incloïa comentari social que d’un altre manera hauria estat impossible de vendre en l’època.

En la versió d’aquest any, Peele exercirà de mestre de cerimònies introduint els episodis, agafant el testimoni de Serling. Produeix Simon Kinberg, amb Marco Ramírez (‘Daredevil’, ‘The Defenders’) com a showrunner.

          
‘The Twilight Zone’ tindrà un repartiment força variat, incloent John Cho, Greg Kinnear, Taissa Farmiga, Kumail Nanjiani, Allison Tolman, Jacob Tremblay, Rhea Seehorn, Ike Barinholtz, Steven Yeun, James Frain, Seth Rogen i molts altres.

La sèrie combinarà material original amb noves adaptacions d’episodis clàssics, com el de “Nightmare at 20.000 Feet” (versionant a la vegada en el film de 1983 on van participar John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante i George Miller). El nou, sota el títol de “Nightmare at 30.000 Feet””, corre a càrrec de Greg Yaitanes (Banshee, Quarry, Manhunt: Unabomber), amb Adam Scott (Parks and Recreation) com a protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada