Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 17 de març del 2019

'The Flash'.



Des de THR ens informen de que Ezra Miller ha decidit agafar les regnes de la pel·lícula individual de ‘The Flash’. L’actor cansat d’esperar que la producció es posi en marxa, ha decidit posar-se mans a l’obra amb el guió i amb això dependrà si la pel·lícula acaba tirant endavant o no.

Però Miller no és tonto i compte amb l’ajuda de Grant Morrison. Molt fan del personatge –en aquest moments Morrison està ocupat amb Green Lantern- I ara mateix els dos tenen contracte amb Warner Bros. per desenvolupar el guió.

Un guió, segons les fonts de THR, que s’allunya de la inia actual i més lleugera dels últims films de súper herois del estudi. Miller vol un punt de vista més seriós per al material abans de que expiri definitivament el seu contracte: el pròxim mes de Maig, segons les mateixes fonts.

Segons THR, el primer esborrany del guió podria estar llest la setmana que ve. També diu el mitjà de comunicació que si Miller acaba deixant ‘The Flash’, no es trencaria la relació que te amb Warner, ja que te contracte per ‘Fantastic Beasts’.

Des de THR.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada