Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2019

'Mouse Guard'.


Des de THR, ens informen del primer projecte de Fox després de la compra dels actius de 21st Century Fox per part de Disney. Fox ha anunciat l’inici de rodatge de l’adaptació del còmic ‘Mouse Guard’, escrit e il·lustrat per David Petersen des del 2006.

‘Mouse Guard’ és un còmic que representa un exemple de drets adquirits per tercers, donat que Fox va adquirir els drets, fa cosa d’un parell d’anys, d’executar adaptacions de la biblioteca de la seva editorial, Boom! Studios, el qual a la seva vegada, te un acord amb Disney per a publicar títols a paper dels personatges Disney i Pixar. El director escollit per aquesta adaptació, Wes Ball, que ja ha treballat per Fox, al ser el responsable de la trilogia ‘The Maze Runner’, a part de ser també una adaptació que comptarà amb les veus de Thomas Brodie-Sangster, vist en la trilogia de Ball, i també amb Andy Serkis.

Que comptin amb Serkis és un plus afegit, ja que es vol fer un film d’animació en 3D, amb una història basada en el primer arc del còmic: un món medieval on les rates han organitzat una guàrdia per defendre’s dels depredadors, un d’ells, el ferrer Midnight (Serkis), comença a planejar malvats plans de conquerir als que sols s’oposen un grup de valents: la intel·ligent Kenzie, el poderós Saxon, el jove Lieam (Brodie-Sangster), la tiradora Sadie i, sobretot, Celanawe, el gran heroi en el retorn del seu èxode.

La producció estarà a càrrec de Matt Reeves, i els efectes especials se’n encarregarà WETA Design. En principi Gary Whitta s’encarregarà de l’adaptació, tot i que des de THR no es nombra.

Des de THR.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada