Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de març del 2019

'Red 11'.


Torna Robert Rodriguez a rodar una pel·lícula com en els seus inicis, un film low cost. Mentre acabava la producció de ‘Alita: Battle Angel’, i entre compromisos publicitaris, el director va agafar 7.000 dòlars del seu compte corrent i va rodar ‘Red 11’, un thriller amb tocs de comèdia negra, preparada en plan ràpid, i que es presentarà en el pròxim Festival de SXSW, el 12 de Març.

‘Red 11’, explica el director en l’escrit publicat per Collider, és un guió escrit fa 25 anys per el propi Rodriguez, que ha adaptat de nou juntament amb el seu fill, Racer. La història està inspirada en la seva experiència com a conillet d’índies en un laboratori, on va obtindré els diners per rodar el film amb el que va començar la seva carrera: El Mariachi.

I ‘Red 11’ es el nom en clau del protagonista de la història, un jove internat en un laboratori on nois s’ofereixen a ser objectes d’experiments a canvi de diner fàcil o, com en el cas del nostre heroi, per a pagar un deute (de...7.000 dòlars). “La història ens mostra les particularitats, personatges i comèdia que va extreure Rodriguez de la seva pròpia experiència, però amb un gir d’horror i ciència ficció donat que, al estar sota els efectes de les drogues experimentals, Red 11 no sap si el que te al davant d’ell és realitat o ficció”.

El seu fill, Rebel, compon la música. Protagonitzada per Roby Attal, Lauren Hatfield, Alejandro Rose García i Carlos Gallardo.

A continuació el cartell des de la mateixa web de Collider



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada