Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de març del 2019

'Maleficent: Mistress of Evil'.


Walt Disney Company ha compartit el primer cartell i ha anunciat la data d’estrena de ‘Maleficent 2’, i també ha desvetllat el subtítol, ‘Maleficent: Mistress of Evil’. El film s’havia d’estrenar als USA el pròxim 29 de Maig de 2020, data que s’ha avançat uns 7 mesos i serà el 18 d’Octubre de 2019 quan la podran veure als USA. El film competirà amb dues estrenes animades ‘Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’, de Aardman Animations i ‘The Addams Family’ de MGM.

‘Maleficent: Mistress of Evil’, succeeix forces anys després de ‘Maleficent’, en aquesta ocasió veurem la relació entre la fada de les banyes i la que serà la pròxima Reina, ja que les veurem formant noves aliances i s’hauran d’enfrontar a nous enemics en la seva lluita per a protegir els erms i les criatures màgiques que resideixen dins.

La guanyadora d’un Oscar i tres vegades el Globus D’or, Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Wanted) i Elle Fanning (The Beguiled, Super 8), reprenen els seus respectius papers com la fada Maleficent i la Princesa Aurora.

Al repartiment d’aquesta seqüela hi podem trobar, Michelle Pfeiffer (Murder on the Orient Express, Ant-Man and The Wasp), qui interpretarà a la Reina Ingrith. També s’ha sumat al càsting Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange, 12 Years a Slave), Ed Skrein (Deadpool, Game of Thrones) i Robert Lindsay (My Family, Wimbledon), Harris Dickinson (The Darkest Minds, Trust) com a Princep Phillip.

Aquesta seqüela està dirigida per Joachim Ronning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Kon-Tiki) repeteix en el guió Linda Woolverton (Alice in Wonderland, Beauty and the Beast) i Micah Fitzerman-Blue i Noah Harpster (Transparent). Exerceixen com a productors del film, Joe Roth (Alice through the Looking Glass, Oz the Great and Powerful, Maleficent) i la pròpia Angelina Jolie.

Altres actors i actrius que repeteixen rols de la primera entrega són: Sam Riley com a Diaval; Imelda Staunton com a Knotgrass; Juno Temple com a Thistlewit; i Lesley Manville com a Flittle.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada