Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de juny del 2023

'A Good Girl's Guide to Murder'.

La BBC ha fet una comanda oficial per a una sèrie sobre la pròxima adaptació de A Good Girl’s Guide to Murder, basada en la sèrie de novel·les de misteri sobre assassinats de Holly Jackson. L’actriu de l’exitosa sèrie Wednesday, Emma Myers, ha estat seleccionada per al paper principal de Pip Fitz-Amobi, una jove aspirant a detectiu a la que li agraden les històries de crims reals. Això marca el primer gran projecte televisiu de Myers com a protagonista. A més de Myers, la BBC també a contractat al nouvingut Zain Iqbal per al paper de Ravi.

“Estic tan increïblement emocionada de que Emma sigui la nostra Pip. Ella és fenomenal i aquest paper realment sempre va estar destinat a ser seu”, va dir Jackson en un comunicat. “I em trobat també al nostre Ravi perfecte amb Zain. No puc esperar a que tots puguem veure les seves escenes. Somric cada cop que els veig junts, perquè sé que hem aconseguit lo impossible, i Emma i Zain són les úniques dues persones en les que confiaria per donar vida a aquests personatges. Tots estaran tan emocionats com jo”.

“Fa cinc anys, la col·legiala Andie Bell va ser assassinada per la seva parella Sal Singh”, diu la sinopsis. “Cas tancat. La policia sap que ho va fer. Tothom a la ciutat sap que ho va fer. Però la intel·ligent i decidida Pip Fitz-Amobi no està tant segura i està decidia a demostrar-ho. I si Sal Singh no és un assassí i el veritable assassí encara ronda per la ciutat, fins on arribaran per a mantenir a Pip allunyada de la veritat?

A Good Girl’s to Murder estarà dirigit per Dolly Wells a partir d’un guió escrit per Poppy Cogan, Zia Ahmed, Ajoke Ibironke i Ruby Thomas. La primera temporada de sis episodis es basarà en la primera novel·la de la sèrie de novel·les de Jackson, sobre les investigacions de la detectiu adolescent. Li segueix la seqüela de 2020 Good Girl, Bad Blood i As Good As Dead de 2021, així com la preqüela Kill Joy.

Els productors executius són Wells, Cogan, Jackson, Matthew Read, Matthew Bouch, Frith Tiplady, Lucy Richer i Danielle Scott-Haughton, amb Florence Walker com a productora. Prové de Moonage Pictures. S’espera que la producció comenci a finals d’aquest any a Anglaterra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada