Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de juny del 2023

'Extraction 3'.


Netflix va dur a Chris Hemsworth i al director Sam Hargrave durant l’esdeveniment Tudum d’enguany per anunciar que la tercera entrega de Extraction estava en procés.

L’anunci de Extraction 3 arriba un dia després de l’estrena de Extraction 2 a Netflix. No s’han donat detalls sobre la tercera entrega, tot i que s’espera que tan el director Hargrave com l’actor Hemsworth, tornin.

“Després de sobreviure amb dificultats als esdeveniments del primer film, Rake trona com el mercenari australià d’operacions encobertes, encarregat d’un altre missió mortal: rescatar a la maltractada família d’un despietat gàngster georgià de la presó on estan reclosos”, diu la sinopsis de Extraction 2.

Un cop més, Extarction 2 està dirigit per Sam Hargrave a partir d’un guió escrit per Joe Russo. De la mateixa manera que el primer film, també estarà produït pels directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo a través de la seva companyia AGBO al costat de Hemsworth. El film estarà protagonitzat per Hemsworth, Golshifteh Farahani, Tornike Gorichiani, Adam Bessa, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili i Olga Kurylenko.

El film original tenia lloc en un submón de comerciants i traficants d’armes, i seguia a un nen que es converteix en el peó en una guerra entre destacats narcotraficants. Va ser ben rebuda i els crítics la van elogiar per les seves seqüencies d’acció. Durant el seu primer mes després de l’estrena, va ser el film més vist a Netflix, ja que va atraure a 90 milions de llars.

Extraction també va estar protagonitzat per David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Derek Luke (13 Reasons Why), Fay Masterson (Vice), Golshifteh Farahani (Paterson) i el nouvingut Rudhraksh Jaiswal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada