Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de juny del 2023

'The Gentlemen Series'.

Segons Deadline, Netflix ha donat la benvinguda oficialment a la incorporació del actor de The Outsider, Max Beesley, al repartiment de The Gentlemen la pròxima adaptació a sèrie del film criminal de Guy Ritchie de 2019. Aquesta és l’última col·laboració de Beesley amb Ritchie després de treballar junts en el thriller d’acció Operation Fortune, protagonitzat per Jason Statham.

S’uneix als membres del repartiment prèviament anunciat Theo James, Giancarlo Esposito, Vinnie Jones, Joely Richardson, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Peter Serafinowicz i Alex Rodney.

La sèrie The Gentlemen veurà a l’alumne de The White Lotus interpretant a Eddie Halstead, “qui ha heretat la considerable propietat del seu pare sols per a descobrir que està al cap damunt d’un imperi de malesa propietat del llegendari Mickey Pearson. Té aquest soldat el que es necessita per a dominar les arts obscures del inframón criminal britànic i prendre el control de tota la operació?

La sèrie de Netflix està escrita i produïda per Ritchie i Matthew Read, i el primer dirigeix els dos primers episodis. Els productors executius són Read, Ivan Atkinson, Marn Davies, Bill Block, Marc Helwig, Will Gould i Frith Tiplady, amb Hugh Warren com a productor. El projecte prové de Miramax TV i Moonage Pictures.

El film de 2019 va ser considerat un èxit comercial, amb una recaptació mundial de $115.171.795 per un pressupost de $22M. Va estar protagonitzat per Matthew McConaughey, Hugh Grant, Collin Farrell, Henry Golding, Michelle Dockery, Charlie Hunnam, Jeremy Strong i Eddie Marsan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada