Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juny del 2023

'Sonic the Hedgehog 3'.


Segons Production List, la pròxima producció de Sonic the Hedgehog 3 de Paramount Pictures està programat per a començar el pròxim 31 d’agost. La llista també confirma que la filmació es durà a terme a Londres. La tercera entrega de l’exitosa franquícia d’aventures està programat per estrenar-se el 20 de desembre de 2024.

Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey i Josh Miller. Estarà produït per Neal H. Moritz, Hajime Satomi, Toby Ascher, Tim Miller, Nan Morales i Toru Nakahara. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però s’espera que Ben Schwartz repeteixi com la veu de Sonic.

Sonic the Hegdehog 2 va estar protagonitzat per James Marsden (Westworld), Tika Sumpter (Ride Along), Natasha Rothwell (Wonder Woman 1984), Adam Pally (The Mindy Project), Jim Carrey (Kidding) i Shemar Moore (Criminal Minds), amb Colleen O’Shaughnessey (Blade Runner: Black Lotus) com a Tails i Idris Elba (The Suicide Squad) com a Knuckles.

El film va recaptar un total a nivell mundial de $405.421.518 davant d’un pressupost informat d’entre $90M/$110M. A més de Sonic the Hedgehog 3, Paramount Pictures també està desenvolupant una sèrie derivada centrada en Knuckles (Idris Elba), que s’estrenarà a Paramount+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada