Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juny del 2023

'Society of the Snow'.

Des de THR ens informen de que el director espanyol J.A. Bayona (The Impossible, The Orphanage) torna a formar equip amb el compositor de Jurassic World: Fallen Kingdom, Michael Giacchino, per al seu nou projecte, Society of the Snow. Netflix, que està produint el thriller de supervivència en castellà, va confirmar la notícia el dimarts.

Society of the Snow pretén tornar a explicar la història de la selecció de Rugbi de Uruguay que, de camí a Xile l’any 1972, es va estavellar contra un glaciar en el cor dels Andes. Els supervivents es van veure obligats a recorre a mesures extremes per a mantenir-se amb vida. Bayona, Bernat Vilaplana, Jaime Marques i Nicolás Casariego han coescrit el guió de La Societat de la Neu, adaptant el llibre de no ficció Society of the Snow de Pablo Vierci. El rodatge ha tingut lloc durant el 2022 a Espanya, Uruguay i Xile, inclús en les localitzacions de El Valle de las Lágrimas, on va succeir el veritable accident.

Comentant la seva col·laboració amb Giacchino, Bayona va qualificar al compositor italià de “camaleònic” amb “un talent extraordinari que li permet brillar en projectes molt diferents. Estic molt emocionat de que Society of the Snow sigui el seu primer projecte a Espanya i en castellà. La seva personalíssima i elegant sensibilitat i la seva gran habilitat per a narrar a través de la música són una delectança per a qualsevol director. La seva música per al film aporta veu i energia especial que converteix la odissea andina en un història encara més rellevant, encoratjadora i universal, si cap”.

Un compositor prolífic i divers, Giacchino és potser millor conegut per les seves partitures per a èxits de Pixar com ara Ratatouille, que li va valer una nominació al Oscar i Up, que li va assegurar al compositor italià l’Oscar a la Millor partitura original el 2010. El llarg currículum de Giacchino també inclou partitures de The Incredibles, Coco, Jojo Rabbit, Rogue One: A Star Wars Story, The Batman, Jurassic World: Dominion i Spider-Man: Homecoming. També va dirigir l’especial per a Disney+ Werewolf by Night i un dels curtmetratges independents de la sèrie Star Trek: Short Treks.

L’esdeveniment del Vol 571 de la Força Aerea Uruguayana es va convertir l’any 1993 en el llargmetratge Alive del director Frank Marshall, protagonitzat per Ethan Hawke, Vincent Spano i Josh Hamilton. El fatídic accident i la història de la supervivència del equip també va ser una clara inspiració per a l’exitosa sèrie Yellowjackets de Showtime.

El repartiment de Society of the Snow inclou a Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt, Agustín Pardella, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi, Esteban Kukuriczka, Francisco Romero, Rafael Federman, Felipe González Otaño, Agustín Della Corte, Valentino Alonso, Simón Hempe, Fernando Contigiani García, Benjamín Segura i Jerónimo Bosia.

Netflix estrenarà el film a nivell mundial, però encara no hi ha data fixada d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada