Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de juny del 2023

'Avatar: The Last Airbender'.

Durant l’esdeveniment de Tudum 2023 de Netflix, s’ha publicat un nou tràiler de l’adaptació a sèrie de l’anime Avatar: The Last Airbender, que mostra un cop d’ull previ a la sèrie d’acció en viu.

“Aigua, Terra, Foc i Aire. La sèrie de Netflix Avatar: The LAst Airbender, estarà disponible al 2024”, es pot llegir en la nova propaganda de la sèrie.

A continuació podeu veure’n el teaser tràiler i les fotos d’alguns personatges principals...

          






La sèrie d’acció en viu prové de Albert Kim (Sleepy Hollow), qui n’és el showrunner, escriptor i productor executiu. En la seva carta personal als fans, Kim va destacar la importància de l’autenticitat i la representació, així com la gran responsabilitat del projecte de oferir una història que ressalti els personatges asiàtics i indígenes.  

Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender estarà protagonitzada per l’actor filipí-canadenc Gordon Cormier (The Stand) de 11 anys, qui ha estat escollit per assumir el paper principal de Aang. Al seu costat està Kiawentiio (Anne with an E), Ian Ousley (Physical) i Dallas Liu (PEN15, Shang-Chi) els quals han estat escollits pels respectius papers de Katara, Sokka i Zuko.

El càsting addicional inclou a Elizabeth Yu (All My Love) com la Princesa Azula, Maria Zhang com la guerrera Kyoshi Suki, C.S. Lee com a Avatar Roku, Amber Midthunder com la Princesa Yue, A. Martinez com a Pakku, Yvonne Chapman (Kung Fu) com a Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita (Cobra Kai) com a Yukari i Casey Camp-Horinek (Reservation Dogs) com a Gran Gran.

La sèrie de Netflix The Avatar: The Last Airbender comptarà amb la producció executiva de Dan Lin i Lindsey Liberatore. Estarà dirigida per Michael Goi, Roseanne Liang i Jabba Raisaini, amb Goi i Liang també com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada