Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de juny del 2023

'Mission: Impossible 9'.


Hi ha plans per a més films de Mission: Impossible després de Dead Reckoning Part 1 i 2.

La setena entrega de la saga Mission: Impossible arribarà als cinemes el pròxim mes de Juliol. Aquesta serà la primera part de Mission: Impossible-Dead Reckoning de les dues que hi ha, i la Part 2 arribarà al 2024. Si bé les franquícies de films tendeixen a acabar amb finals de dues parts, com Harry Potter i Spider-Verse, el director de la franquícia Christopher McQuarrie ha afirmat tot el contrari.

McQuarrie li va dir a Fandango que Dead Reckoning Part 1 i 2 no serà el final de la saga. Va dir que ja té idees pel que vindrà després.

Des de Variety es va informar un cop que les dues parts d’aquest film, seria el comiat per a Tom Cruise com a Ethan Hunt. Això significa que tot i que la franquícia Mission: Impossible no anirà en lloc, és possible que amb Dead Reckoning s’acomiadi a Ethan, amb els següents films amb un nou protagonista.

La data d’estrena de Mission Impossible-Dead Reckoning Part 1 és el 12 de Juliol de 2023.

“Ethan Hunt (Cruise) i el seu equip del FMI s’embarquen en la seva missió més perillosa fins a la data: rastrejar una nova arma aterridora que amenaça a tota la humanitat abans de que caigui en mans equivocades”, diu la sinopsis. “Amb el control del futur i el destí del món en joc, i les forces obscures del passat de Ethan apropant-se, comença una carrera mortal al voltant del món. Enfrontant-se a un enemic misteriós i tot poderós, Ethan es veu obligat a considerar que nada pot importar més que la seva missió, ni tant sols les vides d’aquells als qui més estima”.

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Esai Morales (La Bamba, Titans).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada