Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de juny del 2023

'Five Nights at Freddy's'.

Universal Pictures finalment ha publicat el tràiler oficial del film Five Nights at Freddy’s, la tan esperada adaptació de Blumhouse del popular videojoc de terror. El film està programat per a fer el seu debut el 27 d’octubre als cinemes i a Peacock.

El tràiler presenta a Josh Hutcherson com un guarda de seguretat amb pocs diners que accepte un torn de nit a Freddy’s Fazbear’s Pizza. Tot i això, aviat descobrirà que el centre d’entreteniment abandonat està envaït per malvats animatrònics posseïts que volen atemorir-lo.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Basat en el popular videojoc de terror, Five Nights at Freddy’s estarà dirigit per Emma Tammi a partir d’un guió que ha coescrit amb el creador del joc Scott Cawthon i Seth Cuddeback.

L’adaptació està protagonitzat per Matthew Lillard (Scream), Josh Hutcherson (The Hunger Games films), Piper Rubio (Holly & Ivy), Mary Stuart Masterson (Some Kind of Wonderful), Elizabeth Lail (You) i Kat Conner Sterling (A Week Away).

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada