Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de juny del 2023

'Elio'.

El nou film de Pixar està a punt d’estrenar-se. El estudi d’animació ha publicat el tràiler oficial de Elio, que mostra un cop d’ull previ del seu nou film d’aventures espacials fora d’aquest món.

Elio és un nen desvalgut que es dut a bord d’una nau extraterrestre i transportat al Communiverse. Aquí, es creu que és el líder de la terra. Si bé no es mostra massa en el tràiler, els extraterrestres cercaran a Elio per a que els hi mostri els mèrits del planeta.

Elio està protagonitzat en forma de veu per Jameela Jamil, Brad Garret, America Ferrera i Yonas Kibreab. I s’estrenarà el 01 de Març de 2024. El film serà el pròxim film de Pixar després de Elemental, que s’estrena el pròxim 14 de Juliol i serà el segon film que Pixar té planificat per al 2024, amb Inside Out 2 també programat per estrenar-se el Juny de 2024.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“El llargmetratge original presenta a Elio, un desvalgut amb una imaginació activa que es troba sobtadament transportat al Communiverse, una organització interplanetària amb representants de totes les galàxies”, diu la sinopsis oficial del film. “Identificat erròniament com l’ambaixador de la terra davant de la resta del univers i completament desprevingut per aquest tipus de pressió, Elio ha de formar nous llaços amb formes de vida alienígenes excèntriques, sobreviure a una sèrie de proves formidables i d’alguna manera descobrir qui ha de ser realment”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada