Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de juny del 2023

'Heart of Stone'.

S’ha publicat un nou tràiler de Heart of Stone en el passat esdeveniment de Tudum 2023 de Netflix, que mostra un cop d’ull previ al film d’acció protagonitzat per Gal Gadot. El film s’estrenarà a Netflix el 11 d’agost.

El tràiler mostra a Rachel Stone de Gal Gadot, operant com a agent de intel·ligència a diferents parts del món fins que li roben un objecte poderós conegut com “El Cor”, el que provoca una crisis internacional massiva.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i el cartell...

          


La història original va estar escrit per Greg Rucka i Allison Schroeder, amb Tom Harper (The Aeronauts) com a director. Rucka, guanyador del Premi Eisner, ha col·laborat amb Netflix per a adaptar la seva sèrie de novel·les gràfiques The Old Guard. Després de la càlida acollida del film protagonitzat per Charlize Theron, Netflix va donar llum verda a una seqüela.

Heart of Stone també està protagonitzat per Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo, Jing Lusi i Paul Ready. El film està produït per David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance, i Granger i Goldberg supervisen el projecte en nom del estudi. Els productors són Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis i Julie Lynn a través de la seva companyia Pilot Wave, amb Harper, Rucka i Patty Whitcher com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada