Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de juny del 2023

'Mayday'.


Després de la exitosa estrena de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, el duo de directors Jonathan Goldstein i John Francis Daley finalment han trobat el seu pròxim projecte d’alt perfil en forma d’un film d’acció i aventures titulat Mayday. Des de Deadline ens informen de que Ryan Reynolds i Kenneth Branagh han signat per als dos papers principals del film, el qual l’inici de producció encara no s’ha establert degut a la vaga en curs d’escriptors la WGA (Writers Guild of America West/Sindicat d’escriptors d’Amèrica Oest).

Mayday estarà escrit i dirigit per Goldstein i Daley, basant-se en el seu discurs original. No hi ha més detalls sobre el projecte. Això marca l’última col·laboració del duo de cineastes després de treballar junts anteriorment a Horrible Bosses, Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Spider-Man: Homecoming i Game Night.

El film estarà produït per Reynolds, Ashley Fox, John Pariseau, Patrick Gooing, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger. Prové de Skydance i MAximum Effort, amb Carin Sage a càrrec de supervisar el projecte en no de Skydance.

L’aventura d’acció també reunirà a Reynolds amb Apple després de l’estrena de musical nadalenc del any passat Spirited. L’estrella de gran èxit es troba actualment en la producció del molt esperat film Deadpool 3 de Marvel Studios, que serveix com la seva primera incursió en el Univers Cinematogràfic de Marvel. Pròximament també el podrem veure a la comèdia de fantasia farcida d’estrelles IF de John Krasinski.

Mentre tant, Branagh està actualment adjunt per aparèixer en dos films d’alt perfil d’aquest any, inclòs el film biogràfic Oppenheimer de Christopher Nolan i A Haunting in Venice, la tercera entrega dels films basats en les obres de Agatha Christie de 20th Century Studios. Aquest últim veurà a Branah reprenent el seu paper del detectiu Hercule Poirot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada