Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de juny del 2023

'Mortal Kombat 2'.


Des de Deadline, ens informen de que New Line ha completat el repartiment de Mortal Kombat 2, amb Martyn Ford (Red Sonja), Desmond Chiam (Joy Ride), Ana Thu Nguyen (Suka) i Damon Herriman (Once Upon a Time in Hollywood) per als papers.

Ford interpretarà al malvat emperador del Món Exterior Shao Kahn, amb Chiam com el rei Jerrod de Edenia, Nguyen com la reina Sindel i Herriman com el dimoni del regne inferior Quan Chi.

L’últim de New Line, segueix la seva exitosa aventura d’acció de 2021 Mortal Kombat, basat en l’exitosa franquícia de videojocs creada per Ed Boon i John Tobias, que es va estrenar simultàniament als cinemes i a la plataforma ara coneguda com a Max (abans HBO Max) l’abril de 2021. En mig d’una industria durament colpejada per la Covid-19, l’original es va estrenar com a número u de la taquilla i va recaptar un total de $84.426.031 a nivell mundial i també es va convertir en un dels títols més vistos de la història de Max.

Simon McQuoir torna a dirigir a partir d’un guió de Jeremy Slater. Els productors són James Wan i Michael Clear per a Atomic Monster, Todd Garner de Broken Road Productions, McQuoid i E. Bennett Walsh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada