Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de juliol del 2021

'Army of the Dead 2'.


Army of the Dead de Zack Snyder va ser un gran èxit tant per al cineasta com per a Netflix, pel que no hauria de sorprendre que ja s’estigui preparant una seqüela del film.

Segons ens informen des de The HollywoodReporter, Snyder ha signat un contracte de primera mà amb Netflix a través d’ell i la seva companyia productora The Stone Quarry, la qual té amb la seva esposa, Deborah Snyder. L’acord és una associació de dos anys, en la que el pròxim film Rebel Moon també està inclòs en l’acord, i té com a objectiu que Snyder porti més contingut de qualitat a la plataforma.

“El meu objectiu i la meva esperança són dur tot el contingut de qualitat que pugui i fer-ho ha escala gegant”, va dir Snyder al mitjà. “Grans projectes i grans films”.

“Per a nosaltres, era molt important trobar una associació basada en el respecte mutu”, va dir Deborah Snyder. “El procés creatiu funciona millor quan tots confiïn en els demés i pots arriscar-te i ser creatiu. El contingut que creem és una mica més avantguardista. I crec que és important tenir una bona associació i escoltar-nos”.

Més endavant en la informació, s’anomena que es planeja una seqüela de Army of the Dead, amb Snyder treballant en el desenvolupament de la seqüela amb el coguionista del primer film, Shay Hatten. Tot i això, Snyder provablement no començaria a abordar la seqüela fins acabar la producció de Rebel Moon, pel que els fans del film de robatoris amb zombies tindran que esperar un temps per a obtenir més informació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada