Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juliol del 2021

'Vivo'.

Netflix ha publicat el primer clip de Vivo, el pròxim film musical animat de Sony Pictures Animation, amb Lin-Manuel Miranda com la veu del Kinkajou protagonista. Està previst que el film faci el seu debut el 06 d’agost.

El clip, que podeu veure a continuació, presenta a Vivo i el seu nou amic poc convencional Gabi mentre canta a través dels Everglades de Florida (regió pantanosa de Florida). També ens proporciona un primer cop d’ull de la cançó titulada “Keep the Beat”, que ha estat escrita per Miranda.

          

Vivo es descriu com una aventura musical animada que segueix a un Kinkajou únic (també conegut com un “os de mel” de la selva, amb la veu de Miranda), que ha de trobar el seu camí des de la Habana a Miami per a poder entregar una cançó en nom del seu estimat amo i mentor, Andrés, que serà interpretat per Juan de Marcos González de Buena Vista Social Club.

El film és una història emocionant sobre com reunir el teu coratge, trobar familiars en amics poc provables i la creença de que la música pot obrir-te nous mons. Te un repartiment de veus impressionants encapçalat per Li-Manuel Miranda com a Vivo al costat de la llegenda del pop llatí tres vegades guanyadora d’un Grammy Gloria Estefan com l’amor de la vida de Andrés, Marta i la nouvinguda Ynairaly Simo com la neboda néta de Andrés, Gabi.

El repartiment de veus també inclou a Zoe Saldana (Guardians of de Galaxy, Colombiana) com la mare de Gabi, Rosa; Michael Rooker (The Suicide Squad, Guardians of the Galaxy) com a Lutador, una pitó malvada dels Everglades; Brian Tyree Henry (Eternals) i Nicole Byer (Nailed It!); Leslie David Baker (The Office) com la conductora del autobús de Florida; i Katie Lowes, Olivia Trujillo i Lidya Jewett com un trio de soldats exploradors ben intencionats però massa entusiastes.

Vivo està dirigit per el nominat al Oscar Kirk DeMicco (The Croods) i Brandon Jeffords (Cloudy with a Chance of Meatballs 2) a partir d’un guió escrit per la guanyadora del premi Pulitzer Quiara Alegría Hudes, qui anteriorment va treballar amb Miranda en el musical guanyador d’un Tony In the Heights. Comptarà amb cançons originals escrites per Lin-Manuel Miranda i compostes per Alex Lacamoire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada