Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de juliol del 2021

'The Addams Family 2'.

Metro-Goldwyn-Mayer ha publicat un nou cartell de The Addams Family 2 que mostra a l’esgarrifosa família no exactament emocionada amb estar de vacances. També adjunto els cartells de personatges que van sortir anteriorment.

“En aquest film completament nou, trobem a Morticia i Gomez angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant-se els sopars familiars i totalment consumits pel ‘temps dels crits’. Per a recuperar el seu vincle, decideixen posar a Wednesdey, Pugsley, l’oncle Fester i el seu equip en la seva caravana embruixada i sortir a la carretera per a unes últimes vacances familiars miserables. La seva aventura a través dels Estats Units els treu del seu element i els du a divertits enfrontaments amb el seu cosí icònic, It, així com amb altres personatges nous i excèntrics. Que podria sortir malament?

          












Això sona divertit per a tota la família. Amb les veus de Oscar Isaac (Star Wars : The Last Jedi, Annihilation, Moon Knight) com a Gomez Addams, Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road, The Old Guard) com a Morticia Addams, Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) com a Wednesday Addams, Javon ‘Wanna’ Walton com a Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) com a l’oncle Fester, Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) com l’àvia, Snoop Dogg com a It.

The Addams Family 2 s’estrena als cinemes el pròxim 01 d’octubre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada