Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 de juliol del 2021

'Vincent D'Onofrio/Kingpin'.


La interpretació de Vincent D’Onofrio del personatge de Marvel, Kingpin, va ser una de les moltes actuacions destacades en la sèrie Daredevil de Netflix. Si bé la sèrie va ser cancel·lada, augmenten els rumors de que D’Onofrio podria repetir el paper de Kingpin en alguna pròxima sèrie de Marvel.

Segons una informació de Marvel Studios Spoilers subreddit, D’Onofrio reprendria el seu paper de Kingpin en la pròxima sèrie de Hawkeye. Si bé, això per si sol podria no ser molt, el propi D’Onofrio recentment li ha agradat un tuit que anomenava explícitament que D’Onofrio apareixeria en la pròxima sèrie. El que fa que les informacions encara siguin més interessants, és que D’Onofrio s’ha diferenciat del tuit des de llavors.

Si bé el subreddit fa un gran treball al examinar les fonts i les notícies a mesura que ingressa, òbviament es quelcom que ha de prendre’s amb precaució, inclús si a D’Onofrio li agraden els tuits en les xarxes socials. Sense informació concreta de l’estrena de Hawkeye disponible per ara, els fans tindran que seguir esperant per a veure si el personatge icònic retorna a la petita pantalla.

Procedent del escriptor principal Jonathan Igla, la sèrie es centra en l’arquer heroi Clint Barton/Hawkeye (Renner) i que presentarà a la seva protegida preferida dels fans Kate Bishop, que està interpretada per Hailee Steinfeld (The Edge of Seventeen). Gràcies a les fotografies que han anat apareixent anteriorment des del set, sembla a ser que la sèrie tindrà lloc dos anys després dels successos de Avengers: Endgame i es rumoreja que adapta una de les històries destacades de Hawkeye dels còmics, on Clint perd l’oïda.

Al costat de Renner i Steinfeld, el repartiment també compte amb Vera Farmiga (The Conjuring saga), Fra Free (Animals), Florence Pugh (Black Widow, Midsommar), Tony Dalton (Better Call Saul), Zahn McClarnon (Doctor Sleep) i la nouvinguda Alaqua Cox.

La sèrie estarà dirigida per Amber Finlayson i Katie Ellwood, més conegudes com Bert i Bertie, que són millors conegudes pel seu treball a Troop Zero, i Rhys Thomas (Staten Island Summer). La sèrie, segons les informacions, farà el seu debut a finals d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada