Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 de juliol del 2021

'Rebel Moon'.

L’associació de Zack Snyder amb Netflix segueix essent emocionant. El pròxim film de Snyder també aterrarà en el servei de streaming i serà un títol de fantasia de ciència-ficció anomenat Rebel Moon.

Des de The Hollywood Reporter ens informen de que el film serà coescrit per Snyder, qui també dirigirà i produirà el projecte. El guionista de Army of the Dead, Shay Hatten, i el coguionista de 300 Kurt Johnstad, també estan a bord del film.

“La història comença quan una pacifica colònia en els límits de la galàxia, es veu amenaçada pels exèrcits d’un regent tirànic anomenat Balisarius”, diuen des de THR sobre l’argument del film. “Persones desesperades envien a una jove amb un passat misteriós per a cercar guerrers de planetes veïns per a ajudar-los a prendre possessió”.

Snyder cita les seves influències per al film com ara Star Wars i Akira Kurosawa.

“És el meu amor per la ciència-ficció i una aventura gegant”, diu Snyder. “La meva esperança es que això també es converteixi en una propietat intel·lectual massiva i en un univers que es pugui construir. He passat els últims dos o tres anys construint aquest univers. Cada racó té que estar pintat. He estat fent dissenys, dibuixant constantment i realment cultivant el terreny fèrtil per a fer que aquest món es realitzi plenament”.

La esposa de Snyder i sòcia de producció, Deborah Snyder, ajuda a produir el film. Altres productors inclouen a Wesley Coller, a més de Eric Newman i Sarah Bowen de Gran Electric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada