Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 de juliol del 2021

'Black Superman'.


Es possible que Michael B. Jordan i el seu projecte de Black Superman no hagin anat enlloc els últims anys, però sembla que això està a punt de canviar, ja que una nova informació afirma que aquest projecte finalment s’ha endegat a HBO Max.

Des de Collider ens informen de que Jordan i la seva companyia de producció, Outlier Society, estan realitzant un projecte en tron a Val-Zod. La productora de Jordan ha contractat a un escriptor, però la seva identitat segueix essent un secret. Tampoc està clar si es tracte d’una sèrie o un film. Tampoc s’ha identificat quin paper tindrà Jordan, ja que està llest per a produir, però queda per veure si també el protagonitzarà.

És important assenyalar que això és independent del film que Ta-Nehisi Coates i J.J. Abrams estan treballant. Aquest film es centra en un Kal-El negre, que sol ser blanc. Aquest projecte de HBO Max amb Jordan es centra en Val-Zod, que sempre és negre.

Jordan va dir que es va sentir afalagat pels compliments de l’onada de persones que volien que assumís el paper de Kal-El per al film de Abrams i Coates. Li va dir a The Hollywood Reporter que simplement estaria “mirant en aquest”. Jordan també va intentar endegar un projecte de Balck Superman el 2019, però no es va enlairar. Les fonts de BlackGirlNerds diuen que Jordan no estava interessat en la carrera del control de Kal-El, d’aquí el punt de vista en un Superman que sempre ha estat negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada