Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de juliol del 2021

'King Richard'.

Warner Bros. ha publicat el tràiler oficial del pròxim film biogràfic de King Richard, protagonitzat per Will Smith com a Richard Williams, el pare, entrenador i mentor de les llegendes del tenis Venus i Serena Williams.

Inspirat per la història real, King Richard explica la història de Richard Williams (Smith), un pare impertorbable que va ser fonamental en la criança de Venus i Serena Williams (Saniyya Sidney i Demi Singleton), dos de les millors tenistes del món. Impulsat per una visió clara del futur, Richard executa un pla que trasllada a les noies dels carrers de Compton, California, al escenari mundial com icones del esport.

          

          


Richard Williams, qui no tenia experiència en Tenis, va superar grans dificultats, escepticisme i el seu propi passat problemàtic per a criar a dues de les millors jugadores del esport. Quan les seves filles tenien al voltant de quatre anys, Richard Williams va elaborar un pla de 78 pàgines per a les seves carreres professionals en el tenis. Ell va començar a donar-los lliçons de tenis i les nenes van aprendre el joc en les pistes públiques plenes d’esquerdes i plenes de males herbes a Compton, segons les informacions després de que el seu pare es baralles amb joves forçuts que no eren fans del esport i no volien deixar pas. Les germanes Williams es van convertir en dues de les millors jugadores de la història del tenis, amb Serena possiblement la millor de la història, amb 23 victories en tornejos de Grand Slam, Venus Williams ha guanyat set títols de Grand Slam.

Dirigeix Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) a partir d’un guió escrit per Zach Baylin (Creed III). Tim White i Trevor Write (The Post, Wind River, Ingrid Goes West) produeixen King Richard a través de la seva companyia Star Thrower Entertainment. Smith també produeix a través de la seva companyia Overbrook Entertainment. Allan Mandelbaum i Caleeb Pinkett seran productors executius amb Mary Solomon i Rick Rickertsen com a coproductors.

El drama esportiu també està protagonitzat per Demi Singleton (Godfather of Harlem) com a Serena Williams, Saniyya Sidney (The First Lady) com a Venus Williams, Aunjanue Ellis (Lovecraft Country) com a Brandy Williams, la dona de Richard i la mare de Serena i Venus, Jon Bernthal (The Punisher) com a Rick Macci, Tony Goldwyn (Scandal) com a Paul Cohen i Dylan McDermott (Hollywood).

King Richard té fixada la data d’estrena als cinemes el 19 de Novembre i també estarà disponible en el servei de streaming de HBO Max durant 31 dies després de l’estrena als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada