Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de juliol del 2021

'Kill Bill: Volume 3'.


Durant els últims anys, el director de Kill Bill, Quentin Tarantino, ha tingut la idea de possiblement realitzar una tercera entrega dels icònics films d’arts marcials. En entrevistes anteriors, el cineasta guanyador d’un Oscar també ha estat obert a compartir algunes de les seves idees sobre un possible Kill Bill: Volume 3. Això inclou voler veure a la pròpia filla de Vernita Green enfrontar-se a The Bride/Beatrix (Uma Thurman), amb Vivica A. Fox inclús recomanant a la guanyadora d’un Emmy Zendaya per a interpretar a la filla del seu personatge.

Ara, en una aparició recent en el podcast de The Joe Rogan Experience, Tarantino ha revisat novament la possibilitat de dirigir un Kill Bill: Volume 3. El director de Once Upon a Time in Hollywood va revelar que si algun cop decidia seguir endavant amb la producció del projecte tant esperat, li agradaria veure el retorn de Thurman i escollir a la filla de l’aclamada actriu en la vida real, Maya Hawke, per al paper de B.B.

“Crec que es sols tornar a visitar als personatges 20 anys després i sols imaginar a la novia i la seva filla, B.B., tenint 20 anys de pau, i després aquesta pau es trenca”, va comentar Tarantino. “I ara la novia i B.B. estan fugint i la sola idea de poder escollir a Uma i a la seva filla Maya seria molt emocionant”.

Hawke va guanyar reconeixement per la seva actuació preferida dels fans com a Robin en la tercera temporada de Stranger Things de Netflix i s’espera que repeteixi el paper en la pròxima quarta temporada. Tarantino també va tenir la oportunitat de treballar amb l’actriu de 22 anys a través del seu últim film de comèdia dramàtica de 2019.

També va compartir que els personatges anteriors, com Elle Driver, Sophie Fatale i la germana bessona de Gogo, també podrien aparèixer en el potencial projecte. “Elle Driver encara està allà, Sophie Fatale es va tallar el braç, però encara està allà”, va dir. “Tots van obtenir els diners de Bill. En realitat, Gogo tenia una germana bessona, Shiaki, pel que la seva germana bessona podria aparèixer”.

Kill Bill: Volume 1 es va estrenar el 2003 i Uma Thurman va interpretar el icònic paper de The Bride, un dels papers més destacats. El film va tenir una seqüela el 2004, amb Kill Bill: Volume 2, la qual també va rebre critiques positives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada