Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de juliol del 2021

'Future Boy Conan'.

GKIDS va anunciar ahir dijous que ha adquirit els drets de distribució nord-americana de Future Boy Conan, el debut com a director de Hayao Miyazaki.

La sèrie, que va fer el seu debut l’any 1978, va ser produïda per Nippon Animation i serà estrenada per GKIDS a finals de 2021. L’adquisició també marca el primer cop que la sèrie de 26 episodis estarà disponible a Nord-Amèrica, amb una nova restauració 4K disponible juntament amb una nova versió doblada al anglès també.



Future Boy Conan explica la història d’un món que va ser destruït per terratrèmols i sismes submarins. Conan neix en aquest món 20 anys després en una illa aïllada i és criat pel seu avi adoptiu. Tot i això, la seva vida canvia per sempre quan una noia misteriosa anomenada Lana arriba a la riba del mar, perseguida per agents ombrívols que cerquen fer-la servir en un nou pla per a controlar el que queda del món.

Per a obtenir més informació sobre la pròxima estrena de Future Boy Conan, assegureu-vos d’estar atents a les actualitzacions de GKIDS i vegeu la nova restauració en 4K a finals d’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada