Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juliol del 2021

'Leigh Janiak & Fear Street'.


Després del èxit de la trilogia de Fear Street, els fans definitivament estan neguitosos per escoltar bones notícies sobre el possible desenvolupament de més seqüeles per als films de terror adolescents del director Leigh Janiak, especialment quan va acabar la tercera entrega, Fear Street Part 3: 1666 amb una intrigant escena en els crèdits entremig. En una entrevista recent amb IndieWire, Janiak finalment va parlar sobre el futur de la franquícia de terror, bromejant de que, de fet, queden més històries de Shadyside per explicar. 

La cineasta de terror en ascens va continuar compartint que creu que la trilogia de Fear Street de Netflix té el potencial de expandir-se a un univers de terror al estil del MCU. Ella espera que amb el suport i la resposta dels fans, la franquícia de Fear Street pugui transformar-se en diversos tipus de projectes, inclosa una adaptació televisiva.

“Una de les coses interessants de ‘Fear Street’ és el fet de que l’univers és gran i permet molt d’espai”, va dir Janiak. “Una de les coses de les que vaig parlar abans de que em contractessin va ser que tenim el potencial aquí per a crear un MCU de terror, on pots tenir slasher killers de moltes èpoques diferents. Tens el cànon de la nostre mitologia principal que es basa en el fet de que el diable viu a Shadyside, pel que hi ha lloc per tota la resta”.

Ella va continuar: “Crec que la meva esperança és que al públic li agradi prou com per a que puguem començar a construir [més], podem pensar en el que seria un altre trilogia, el que seria independent, el que seria la televisió. Ja ni tant sols ho penso exactament com la televisió o els films. Això és el millor de Netflix i del que és ‘Fear Street’, que és una espècie de novetat hibrida. Estic entusiasmada amb la possibilitat de què més pugui succeir”.

La trilogia de Fear Street abastarà els tres períodes de temps diferents, que es remunten al segle XVII. L’any 1994, un grup d’adolescents descobreix que els terribles successos que han perseguit a la seva ciutat durant generacions poden estar connectats i que poden ser els pròxims objectius. Basat en la sèrie de terror més venuda de R.L. Stine, la trilogia segueix el malson a través de la sinistra història de Shadyside.

Fear Street Part 1: 1994- Escrit per Janiak i Phil Graziadei, la primera part està protagonitzat per Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro i Jordyn Dinatale.

Fear Street Part 2: 1978- Escrit per Janiak i Zak Olkewicz, la segona part està protagonitzat per Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, Mccabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia i Jordyn Dinatale.

Fear Street Part 3: 1666- Escrit per Janiak, Graziadei i Kate Trefry, la part final està protagonitzat per Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, Mccabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Elizabeth Scopel i Randy Havens.

Els tres films estan disponibles a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada