Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de juliol del 2021

'The Old Guard 2'.


Quasi un any després de que fes el seu debut el film de acció i fantasia de Netflix The Old Guard, i ara l’estrella principal Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) ha confirmat que la seqüela de la popular adaptació cinematogràfica de Gina Prince-Blythewood de la sèrie de còmics de Greg Ruka està oficialment en desenvolupament en el servei de streaming. Parlant amb Variety, Theron ha revelat que el guió de The Old Guard 2 ja s’ha completat, i que Netflix planeja començar producció en el primer trimestre de 2022.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però l’actriu guanyadora d’un Oscar ha assegurat als fans que Marwan Kenzari (Aladdin) i Luca Marinelli (Trust), qui va interpretar a la parella preferida dels fans Joe i Nicky, tornaran per a la seqüela. Tampoc està clar, si Prince-Blythewood també repetirà com a directora.

Basat en el còmic de Greg Rucka i l’artista Leandro Fernandez del mateix nom, The Old Guard parla d’un petit grup de soldats, liderats per una dona anomenada Andromache de Scythia o Andy, que són inexplicablement immortals i han estat treballant com a mercenaris al llarg dels segles. Però en el segle XXI, la innovació de no morir va desaparèixer fa molt temps, ja que el grup pateix una sacsejada en els seus ossos quan descobreixen l’existència d’una nova immortal, una dona negra que serveix als Marines, al mateix temps que una organització nefasta captura les seves immortals accions davant la càmera.

The Old Guard va estar protagonitzada per Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) com a Andromache de Scythia, Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) com a Nile Freeman i Chiwetel Ejiofor (12 Years a Salve, Doctor Strange) com a Copley. També comptarà amb Marwan Kenzari (Aladdin) com a Yusuf Al-Kaysani, Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) com a Sebastian le Livre, Luca Marinelli (Trust) com a Nicolo di Genova, Harry Melling (The Ballad Of Buster Scruggs) com a Merrick i Veronica Ngo (Bright).

The Old Guard va estar dirigit per Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) a partir d’un guió escrit per el creador del còmic Greg Rucka que era el seu debut com a guionista. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance van ser productors. Marc Evans, Theron i els seus Caps Denver i Delilah, Beth Kono i Aj DLx van produir. Stan Wlodkowski i Rucka van ser productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada